lördag 4 augusti 2012

Jenna Jameson och Clint Eastwood endorsar Romney

Antalet Obama-dyrkande kändisar är inte lika många och inte lika synliga detta år som 2008, men onekligen har Obama fler kändisar på sin sida än Mitt Romney.

Romney har i dagarna dock fått retorisk uppbackning från två kända namn. Dels 1990-tals-porraktrisen Jenna Jameson, som på en strippklubb i San Francisco sa:

"I'm very looking forward to a Republican being back in office,"


Hennes anledning var dock banalt simpel, och knappast något Romney kommer att använda i en ad:

"When you're rich, you want a Republican in office."


En annan kändis som också gett Romney sitt stöd är Clint Eastwood - som 2008 endorsade McCain, och igår deltog på en fundraiser för Romney i Idaho.

“I think the country needs a boost somewhere”, svarade han på frågan om varför han stödde Romney.


Källor: Politico, ABC News

Se även tidigare inlägg:

"Luke Skywalker" om Mitt Romney 20120718

Sarah Jessica Parker och andra kändisar för Obama 20120606

1 kommentar:

Bengt sa...

Det kanske kan tyckas banalt men det ligger något i det.

Om vi har två partier, det ena vänder sig till de rika, gynnar de rika och är beroende av de rika och att de rika finns, förblir rika och blir fler rika. Och det andra partiet vänder sig till de fattiga, är beroende av de fattiga och att de fattiga finns och förblir fattiga och blir fler fattiga. Vilket parti är att föredra?

Det må vara en något ofullständig beskrivning av de båda politiska partierna men betydligt mindre banalt än många av obamas supportrar som på fullt allvar trodde att deras räkningar, lån, skulder etc skulle bli betalda när obummer blev president.