söndag 10 augusti 2014

Nu 12 000 bloggposter

Amerikanska Nyhetsanalyser har i och med detta inlägg kommit upp i hela 12 000 inlägg. Vår podcast närmar sig också avsnitt 50.

Bloggen har funnits sedan januari 2008 och podcasten sedan hösten 2011. Båda i syfte att löpande rapportera om amerikansk politik, och balansera svensk USA-rapportering, som under senare år börjat bli något bättre, men likväl präglas av stora brister med en stor slagsida åt demokraterna.

Med 12 000 inlägg under 6,5 års tid och flera uppdateringar nästan undantagslöst dagligen, vågar jag också hävda att Amerikanska nyhetsanalyser är en av Sveriges mest informativa källor ifråga om amerikansk politik.

Utöver den rena rapporteringen önskar vi också förmedla element av amerikansk konservatism in i svensk och europeisk politik eftersom vi anser att USA - alla brister till trots - i grunden har ideologiska komponenter även vi i Europa skulle gynnas av.

Slutligen efterlyses med denna pålysning också hjälp från er läsare och lyssnare med att promota inlägg, artiklar och poddar på Facebook, Twitter och andra sociala nätverk. Feedback i form av kommentarer, mail och dylikt välkomnas också. Desto fler läsare och desto mer respons, desto skojigare!

/ Ronie Berggren

Inga kommentarer: