måndag 27 oktober 2014

Svenska Podradiopriset 2014: Plats 17

Daytonas podcasttävling Svenska Podradiopriset 2014 är nu över. I kategorin "Bästa nyheter, samhälle och ekonomi" hamnade Amerikanska Nyhetsanalyser på plats 17.

Det hade förstås varit toppen om det rört sig om plats 17 av 100, men i själva verket hamnade vi näst sist, på plats 17 av 18 (och kom inte i närheten av att besegra Gustav Fridolin, vilket fortfarande skulle ha varit skoj =)

Till viss del beror det säkert på att vi är relativt okända och poddar om ett extremt smalt ämne på ett extremt ingående sätt, vilket naturligtvis gör lyssnarunderlaget glesare. Och till stor del säkert också på att det finns många som poddar som är betydligt bättre än den vi gör.

Vi får helt enkelt slipa på poddarna och marknadsföra oss lite bättre och göra ett nytt försök igen nästa år.

Till er (hela 35 personer) som röstade på oss som Sveriges bästa nyhets- samhälls- och ekonomi-podcast är vi dock enormt tacksamma. Era röster och ert stöd uppskattas!

Poddandet kommer att fortgå helt som vanligt i syfte att balansera svensk USA-rapportering och skjuta in en välbehövlig portion brittisk-amerikansk konservatism i den svenska samhällsdebatten. Och om ni fortsätter lyssna så räcker det långt.

Så återigen - tusen tack! =)

/ Ronie Berggren

Se även tidigare inlägg:

Rösta på oss för Svenska podradiopriset 2014 20141008

Inga kommentarer: