onsdag 18 maj 2016

Megyn Kelly Presents: Donald Trump

Fox News programvärd Megyn Kelly har fått en ny en-timmes-show, där hon intervjuar människor; Megyn Kelly Presents. Hennes första intervjuobjekt var Donald Trump. De två har en lång historia där Trump varit mycket kritisk mot henne, här deras första möte sedan kontroverserna:



Här kritiseras programmet hårt av Hank Stuever i Washington Post som fastslår att Megyn Kelly inte är någon Barbara Walters, att Trump är omöjlig att intervjua och bara klarar av att prata om helt oväsentliga saker, samt att programmet var dåligt redigerat och alldeles för fokuserat på Megyn Kelly.

Jag instämmer i många avseenden: det var dåliga klippningar, och den uppsjö av uttalanden som Trump gjort om Kelly hade kunnat sparas till någon sektion i slutet av programmet inte användas som ett långt intro som mycket riktigt fokuserade alldeles för mycket på henne. Och nej, givetvis är inte Megyn Kelly någon Barbara Walters (inte i närheten). Men showen gick ändå att se och går inte att beteckna som dålig, och Kelly kommer sannolikt att bli bättre.

Källa: Fox News, SVD

Se även tidigare inlägg:

ABC TW: Reince Priebus, USA:s kamp mot ISIS i Irak 20160516

Inga kommentarer: