torsdag 1 augusti 2013

Lewinsky-Clinton sexband på väg att offentliggöras

Anthony Weiners sexskandal har dragit in Bill och Hillary Clinton i en debatt de inte vill medverka i: en debatt om paralleller mellan dem och Anothny Weiner och dennes hustru Huma Abedin (som varit en förtrogen medarbetare till Hillary Clinton) och den Lewinsky-skandal som präglade Clinton paret för 15 år sedan och som gjorde att Clinton ställdes inför riksrätt.

Nu tycks den debatten nå också ett snäpp högre. Ett hemligt inspelat sexband där Bill Clintons fd älskarinna Monica Lewinsky talar förföriskt till den då sittande presidenten har nämligen uppdagats och hävdas vara i The National Enquirers ägo. Det var tänkt att bandet, som spelades in i november 1997, skulle förstöras men den ansvarige för förstörandet gjorde tydligen en kopia som nu läckt ut.

'I could take my clothes off and start ... I hope to see you later and I hope you will follow my script and do what I want,' säger Lewinsky bland annat.


Mer om saken kommer att skrivas i dagens nummer av National Enquirer och om detta verkligen är sant så borde det bara vara en tidsfråga innan själva ljudinspelningen också offentliggörs och ämnet toppar de internationella nyhetsrubrikerna.

Källor: ireview, RadarOnline, NY Daily News

Se även tidigare inlägg:

Skämten om Weiner fortsätter 20130730

Clintons betackar sig för jämförelser med Weiner-paret 20130729

Inga kommentarer: