torsdag 4 juni 2015

Boston-jihadister ville halshugga Pamela Geller

FBI har preventivt stoppat en terrorplan i Boston, där en terrorist - Usaama Abdullah Rahim - dödades av polis. Här CBS om saken:



Den person Usaama Abdullah Rahim planerade att halshugga var ingen mindre än Pamela Geller. Något CNN här bekräftar. Och här intervjuas hon på CNN om planerna på att mörda henne. Det är dock beklagligt att Erin Burnett, likt så många andra, ställer frågan om Geller inte har sig själv att skylla. Vad hon, och annan liberal media inte förstår, är att ISIS inte provoceras av provokationen - de söker bästa möjliga offer att slakta och använder vad som helst som ursäkt för att kunna göra det.



Här också Fox News om terrorplanen:



Som jag tidigare skrivit många gånger, så förtjänar Pamela Geller, Lars Vilks och alla andra som hotas till döds av militanta islamister allt stöd och all uppslutning av alla demokratiska samhällen. De står i frontlinjen i den civila kampen mot militant islam - en kamp som är vår tids nya kalla krig fullt jämförbart med den breda kampen mot kommunismen. Och alla som i den kampen står på rätt sida om historien förtjänar vårt fulla stöd - det helt oavsett om vi sedan själva på ett personligt plan skulle rita egna Mohammed-teckningar eller inte. Det är ganska irrelevant. Vilket inte borde vara särskilt svårt att förstå.

UPPDATERING: 2015-06-05:

Här intervjuas Pamela Geller också på Fox News:



Källor: Time, CBS, JihadWatch, Yahoo, CNN

Se även tidigare inlägg:

Pamela Geller: Den vinnande Mohammed-karikatyren ska visas på bussar 20150527

ISIS utfärdar dödshot mot Pamela Geller 20150506

----------

Podd 15: Islamofobi och Militant Islam: Vad är Farligast? 20121214

Inga kommentarer: